استفاده از ادویهها و طعم دهندههای غذایی یکی از سنتهای دیرینه آشپزی ایرانی است. حتی پوستاندازی فرهنگ غذایی مردم ما هم نتوانسته جای ادویهها را در پخت و پز بگیرد و در هر خانهای بالاخره یک ست جا ادویهای مناسب دیده میشود. اما نحوه استفاده از ...
کترینگ یکی از بیزینسهای موفق و رو به رشد امروزی است که بسیاری از طریق آن درآمدزایی خوبی دارند. در این مقاله ۱۰ وسیله مهم برای راه اندازی کترینگ خانگی را معرفی میکنیم.واژه کترینگ در زبان فارسی به معنای تهیه و بستهبندی غذا در یک محل و سرو آن غذا در محلی دیگر است. بسیاری ...